Nirs trgovina

NIRS TRGOVINA:
“nasljednik” je tvrtke NIRS d.o.o.

Reorganizacijom NIRS-a d.o.o. 2012. godine NIRS TRGOVINA d.o.o. preuzela je sve trgovačke i ugostiteljske djelatnosti matične firme. Specijalizirani smo za opremanje svih apartmanskih, hotelskih, restoranskih i drugih ugostiteljskih objekata te ustanova i brodova. Na jednom mjestu naši kupci mogu kompletno opremiti svoj objekat i to: drvenim, metalnim i banketnim namještajem, madracima i podnicama, gotovim tekstilom, sitnim inventarom i potrošnim materijalom.

Direktno ili preko svojih distributera pokrivamo preko 60 % HORECA tržišta RH. S preko 10000 artikala zasigurno smo vodeći hrvatski distributer i “opremaš”. Asortiman smo definirali po kategorijama, kvalitativnim i cjenovnim, te smo u mogućnosti zadovoljiti potrebe svih kupaca, bilo da se radi o kafiću, bolnici ili restoranu i hotelu svih kategorija.

Direktna suradnja s najboljim proizvođačima i dugogodišnje iskustvo zasigurno su jamstvo kvalitete ali i najpovoljnijih cijena. Redovno pratimo sve zakonske promjene vezane za ugostiteljsku djelatnost pa smo uvijek spremni upozoriti i uputiti naše kupce kako bi se na vrijeme prilagodili izmjenama. Posebno smo ponosni na činjenicu da nastojimo maksimalno surađivati s hrvatskim proizvođačima.

VELEPRODAJA – MALOPRODAJA
Svojim kupcima pružamo dvije mogućnosti kupnje: veleprodaja: plaćanje predračunom ili putem kreditiranja u suradnji s poslovnim bankama kupaca / maloprodaja: gotovinom ili karticama

Ovisno o načinu plaćanja i iznosu odobravamo rabate po dogovoru. U oba slučaja svim našim kupcima nudimo pomoć pri kupnji, stručnu podršku i savjet naših iskusnih djelatnika.

SITNI INVENTAR

GOTOVI TEKSTIL

NAMJEŠTAJ

POTROŠNI MATERIJAL